Despre noi

Suntem o companie dedicată serviciilor de recrutare personal care oferă soluții pentru acoperirea nevoilor generate de lipsa forței de muncă din România!

Fiind antreprenori, ne-am lovit de nenumărate greutăți în ceea ce privește selecția și recrutarea personalului, și acesta a fost momentul în care ne-am decis că trebuie să venim cu o soluție optimă!

Această soluție reprezintă recrutarea personalului străin, din zone precum India, Egipt, Ghana, Thailanda, Sri Lanka sau Nepal dar și alte locații din Asia. În acest fel, indiferent de domeniul de activitate pentru care aveți nevoie de personal, noi vă putem ajuta!

Serviciile oferite de compania noastră sunt în conformitate cu legile statului român privind dreptul de muncă al cetățenilor străini pe teritoriul României.

LUMO HR

Avantajele noastre

  • Avem parteneriate exclusive cu cele mai mari agenții de recrutare din Asia.
  • Pe baza analizelor inițiale de fluctuație a personalului, selectăm și recrutăm forța de muncă potrivită și competentă.
  • Recrutăm atât personal calificat, dar și necalificat pentru orice domeniu de activitate.
  • Asigurăm servicii de recrutare complete, de la selecția candidatului până la începerea activității la noul loc de muncă din România.
  • Pentru buna desfăsurare a activității le oferim angajatorilor suport pe toata durata contractului in relația cu noii angajați.

Think global, act local

Forta de munca Asia